6945498804 Επισμηναγού Νίκου Νέζη 1 (απέναντι από την γλύστρα), Ελευσίνα konpapakon65@gmail.com
hero image


 

 Parking Τροχόσπιτων
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος - Parking Σκαφών - Parking Αυτοκινήτων - Ελευσίνα

 

Στην όμορφη πόλη της Ελευσίνας, ο κύριος Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση στάθμευσης τροχόσπιτων, που προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τους λάτρεις της φύσης και του καμπινγκ. Με τρεις βολικές τοποθεσίες στην περιοχή, αυτή η επιχείρηση καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.

  • Επισμηναγού Νεζή 1: Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται απέναντι από τη γνωστή γλύστρα της περιοχής, και είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια σταθμευτική τοποθεσία για το τροχόσπιτό τους κοντά σε φυσικά τοπία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
  • Λεωφόρος Κανελλοπούλου 8: Σε μια βολική τοποθεσία, αυτό το πάρκινγκ προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες, καθιστώντας τη στάθμευση τροχόσπιτων μια άνετη διαδικασία.
  • Λεωφόρος Κανελλοπούλου 13: Η τρίτη τοποθεσία προσφέρει αξιόπιστη στάθμευση για τροχόσπιτα σε μια περιοχή που είναι ιδανική για τους λάτρεις του καμπινγκ.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία εξειδικευμένων εγκαταστάσεων που παρέχουν ασφάλεια και άνεση για τα τροχόσπιτα των πελατών του. Με προσεκτική φροντίδα για τις λεπτομέρειες και εξειδικευμένο προσωπικό, αυτή η επιχείρηση προσφέρει μια αξιόπιστη επιλογή για τη στάθμευση τροχόσπιτων.

Εάν είστε λάτρης της φύσης και του καμπινγκ και βρίσκεστε στην περιοχή της Ελευσίνας, η επιχείρηση του κυρίου Παπακωνσταντίνου είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή στάθμευση του τροχόσπιτό σας. Εδώ, η φύση και η εξειδίκευση συναντούν την αξιοπιστία και τη φροντίδα προς τους πελάτες.