6945498804 Επισμηναγού Νίκου Νέζη 1 (απέναντι από την γλύστρα), Ελευσίνα konpapakon65@gmail.com
hero image


 

Parking Σκαφών 
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος - Parking Αυτοκινήτων - Parking Τροχοσπίτων - Ελευσίνα

 

Στην καρδιά της Ελευσίνας, ο κύριος Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση στάθμευσης σκαφών που προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τους ναυτικούς και τους ερασιτέχνες λάτρεις της θάλασσας. Με τρεις προνομιακές τοποθεσίες, οι εγκαταστάσεις του καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών του.

  • Επισμηναγου Νεζη 1 (απέναντι από την γλύστρα) : Η πρώτη τοποθεσία βρίσκεται στο ίδιο το λιμάνι της Ελευσίνας. Αυτό το πάρκινγκ είναι η ιδανική επιλογή για τους ναυτικούς που θέλουν να αφήσουν τα σκάφη τους σε ασφαλή και επιτηρούμενο χώρο πριν επιβιβαστούν ή μετά την επιστροφή τους από τη θάλασσα.
  • Λεωφόρος Κανελλοπούλου 8: Αυτή η δεύτερη τοποθεσία προσφέρει βολική πρόσβαση στη θάλασσα και είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν το σκάφος τους σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.
  • Λεωφόρος Κανελλοπούλου 13: Η τρίτη τοποθεσία εξυπηρετεί τους ερασιτέχνες ναυτικούς και τους ιδιοκτήτες σκαφών σε αυτή την εκπληκτική περιοχή της Ελευσίνας.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει επενδύσει πολύ στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να παρέχει ασφαλή και προσεγμένη φροντίδα για κάθε σκάφος που φιλοξενεί. Με τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό και τον εξειδικευμένο προσωπικό, οι πελάτες μπορούν να αισθάνονται απόλυτα βέβαιοι για την ασφάλεια και την προστασία των σκαφών τους.

Η επιχείρηση του κυρίου Παπακωνσταντίνου είναι ο προορισμός της ασφαλούς στάθμευσης σκαφών στην Ελευσίνα. Αν είστε ναυτικός που αναζητά έναν ασφαλή και ευρύχωρο χώρο στάθμευσης για το σκάφος σας, η επιχείρηση του κυρίου Παπακωνσταντίνου είναι η τέλεια επιλογή. Εδώ, η αγάπη για τη θάλασσα συναντά την αξιοπιστία και τη φροντίδα για την προστασία του σκάφους σας.